Oldalak

2020. november 13., péntek

Napi inspiráció: Damian

 


Követek egy angol úriembert YouTube-on, aki nemrég posztolt egy videót, ahol elhangzott két mondat...

Az előzményről annyit, hogy a Ferrari bejelentett egy új modellt: a SF90 Spidert. A gond vele csak annyi, hogy egy éve lett bemutatva a SF90 Stradale tehát a kupé verziója. Viszont azóta egy ügyfél sem kapta még készhez az autóját. Kereskedések még demo autót sem kaptak... Erre most bejelentik a cabrió verziót... Mondhatni elég bosszantó. Ki az, aki ezek után nem törli a rendelését és inkább kéri a Spider verziót. (ami inkább előnyös, hiszen mozgatható keményteteje van és a plusz súly mit számít a legtöbb felhasználó számára mikor az autó 1000 lóerő körüli)

Damien (Carguys TV a Youtube-on) elég szép autógyűjteménnyel rendelkezik, köztük jópár Ferrari is van. Nemrég vette át az új Pista Spider-ét. A 812 rendelését viszont visszamondta, mivel több, mint 2 évet várt rá, + megjelent közben ott is a GTS, így egy új, null kilométeres 812 pénzügyileg igencsak baklövés lenne, mivel a 2 éves 812-ők már elég sokat vesztettek az értékükből.

Szóval Damian ezt ecseteli a legújabb videójában, mármint a SF90 Spider baklövést a Ferrai részéről, hogy kiszúrnak a lojális ügyfeleikkel. Hogy miért nem mutatták be egy éve egyszerre a két modellvariációt.

Aztán elhangzik ez a két mondat: "I do not have a new Ferrari on order. First time in 20 years."

#lifegoals

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése