Oldalak

2020. október 26., hétfő

Kicsoda Steve Spray?

Talán kezdjük először ott, hogy kicsoda Grant Cardone. Grant Cardone amerikai üzletember, bestseller író, értékesítési tréner, ingatlanbefektető. Amikor ezeket a sorokat írom 8200 apartmannal rendelkezik az USA öt államában. Egy külön bejegyzést megérne, ahogy lesz valami aktualitása írok is róla. Grant a példaképem lassan 5 éve. Amit képvisel, amit elért példaértékű.

Steve Spray neki dolgozik. Értékesítő. Grant értékesítési tréningeket fejlesztett ki cégek részére hogyan tudják növelni a bevételüket azáltal, hogy a saját értékesítőik képzettebbek. Grantnél csak a legjobbak dolgoznak értékesítőként. Cégen belül ez a területe az úgynevezett Boiler Room. Egész nap mennek a hideghívások, kötik a szerződéseket. Mindent mérnek: napi kimenő hívásszámok, beszélgetések időtartama, kötött szerződések értéke, stb. Ezek monitoron folyamatosan nyomon követhetőek az irodában. Olyan a hangulat mint a Wolf Street farkasában, csak jelentős különbség, hogy a srácok etikus termékeket értékesítenek.

Grant értékesítők toborzására régebben csinált egy saját műsort. Talán 2-3 évadot is megélt. A jelentkezőknek különböző akadályokat, feladatokat kellett megoldania. Minden feladatnál kiesett valaki. Fent van YouTube-on az első teljes évad: Whatever it takes a neve. Sokat lehet tanulni belőle.

Steve úgy került Grant cégéhez, hogy megnyerte az egyik ilyen versenyt, ez nagyjából 5 éve volt. A kezdetek óta folyamtosan képzi magát, így elérte, hogy számos hónapban ő az, aki a legnagyobb értékű bevételt hozza a cégnek. Ez számosítva azt jelenti, hogy évente 6-700 ezer dollárt keres.

De Steve okos és nem él nagylábon, nem szórja el a pénzét olyan dolgokra melyek csak viszik a pénzt. A cégnél ő keres az egyik legjobban ám egy Jaguár F TypeR-rel járt.

Steve ami pénzt csak tud félrerak és tolja egyenesen Grant befektetési alapjába ami a Cardone Capital. 

Ez a poszt azért született, mert Steve a napokban elérte, hogy az így befektetett összeg már 970.000 dollár. Amit Grant egy rendezvényen a színpadon kiegészített 30 ezerrel, hogy Steve hivatalosan is elmondhassa: milliomos lett.

 

Steve Spray és Grant Cardone

Szóval mikor valaki azt mondja, hogy nem lehet valaki milliomos alkalmazottként itt az élő példa. Kitartással, fegyelmezettséggel és ami a legfontosabb: a megfelelő céggel ez elérhető. Grant cégénél többen is elérték már és még páran el is fogják érni biztosan.

Volt szerencsém találkozni Steve-vel Vegasban 2018-ban Grant egyik rendezvényén. Jó fej, közvetlen gyerek és segítőkész.

A menyasszonya - Lucia la Rosa sem piskóta, ő a Monat Global nevű cég disztribútora (network marketing) és igencsak sikeres ott. Nemrég vette át az ajándék Cadillac-et. A hölgy perui származású, az angolt sem nagyon beszélte mikor az USA-ba költözött.

 

Steve Spray és menyasszonya

 

A kemény munka kifizetődik. Minden esetben. Nincs kivétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése